Atelier Kajsa

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag 13:00 - 17:30
Woensdag 13:00 - 17:30
Donderdag 13:00 - 17:30
Vrijdag 13:00 - 17:30
Zaterdag 09.00 - 13.00
Zondag Gesloten

Overige tijden alléén op afspraak!

Atelier Kajsa

Beneden Oosterdiep 69

9641 JB Veendam
0598 - 717 558

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als uw vouwgordijnen niet zo mooi meer zijn, kan er vaak ook alleen een nieuwe stof opgezet worden. Neem uw rails mee ter beoordeling.
In het atelier is er ook stof waar u uit kunt kiezen.

Vouwgordijnen zijn een goede oplossing voor ramen waar u geen gordijnen voor wilt hebben, maar wel een raambekleding voor wilt. Ze zijn strakker van vorm, nemen weinig ruimte in en geven u privacy. Vouwgordijnen zijn zowel met een moderne als traditionele inrichting goed te combineren.


Vouwgordijnen op maat gemaakt. Voor de beste verbouwers van Nederland, de winnaars van de regio Groningen. Voor de aflevering die op tv zou komen, moesten de vouwgordijnen in 5 dagen klaar zijn. In overleg is veel mogelijk.


Voor het gemeentehuis in Sellingen op de kamer van de Burgemeester de oude gordijnen vermaakt in vouwgordijnen. Passend bij de vouwgordijnen die er al eerder waren gemaakt voor twee ramen van de burgemeesters kamer. Voorlangs nieuwe voile vitrage en onderkant afgewerkt met een loodveter.


Vouwgordijnen zijn in verschillende variaties te maken. Met of zonder patroon, met een andere kleur stof langs de zijkant of onderkant of een gekleurde bies tussenin. De keuze is reuze, ook hiervoor geldt, neem contact met het Atelier op en vraag naar de mogelijkheden.